Sokkos állapotba került, kórházba kellett szállítani a 16 évesen meghalt énekesnő édesanyját

Sokkoló videót tettek közzé a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének balesetéről
Csontos Karina
Vágólapra másolva!
Csontos Karinát a Sztárban sztár leszek! mesterei és csapattársai is gyászolják, a fiatal lány egy tragikus autóbaleset következtében vesztette életét.
Vágólapra másolva!

A lány három barátjával együtt égett bent egy autóban, a tragédia részleteiről már korábban írtunk. A baleset után Köllő Babett a Tényeknek elmondta, amikor visszahallgatta Karina korábbi produkcióját, el is sírta magát: "Elkezdett rázni a hideg, és borsódzott mindenem. Belőlem akkor tört ki, hogy ezt nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet" - mondta a zsűritag.

A műsorban Karina csapattársai is megemlékeztek róla, Venczli Dóra elmondta, hogy Karina egy nagyon szerény és kedves lány volt, és pont aznap este beszélt vele, amikor a baleset történt. Továbbá Balogh Krisztofert is nagyon lesújtotta a hír, ő is egy tehetséges, csupa szív lányként emlékezik Karinára.

Karina barátnője is megszólalt az esetről a Tényeknek: elmondása szerint a lány családja teljesen összetört, sőt, az édesanyja olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről