Will Smith elárulta, hogy melyik filmje a legszörnyűbb, és melyik kettő a legjobb

Will Smith - A médiában sokat látott Jadenen kívül van még egy fia Will Smith-nek, aki 1992-ben született, amikor a színész-énekes még csak 24 éves volt.
Vágólapra másolva!
Will Smith részt vett egy online kérdezz-felelek játékban, ahol többek között azt is elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak.
Vágólapra másolva!

Will Smith volt a legújabb vendége a GQ videosorozatának, az Actually Me-nek: ebben különféle hírességek reagálnak azokra a kérdésekre és hozzászólásokra, amelyek hozzájuk kapcsolódnak a YouTube-on, az Instagramon és más közösségi oldalakon.

Smith többek között arra is válaszolt, hogy szerinte melyik volt a legjobb, illetve legrosszabb saját filmje. Legjobbként a Men in Black – Sötét zsarukat és A boldogság nyomában című, 2006-os drámáját említette, amelyek ugyan nagyon különböznek egymástól, de a maga műfajában szerinte mindkettő majdhogynem tökéletes.

A legrosszabb filmjének ezzel szemben a Wild Wild West – Vadiúj vadnyugatot tartja, egy örök szálka lesz a szemében, ha az életművére visszatekint. "Hogy lábszárvédőben látom magam, az nem tetszik" – viccelődött, de ettől még lehet, hogy tényleg nem szereti a filmet. A teljes, több mint tízperces videó megnézhető fentebb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről