Ábel Anita élő adásban szidta le a felesége szülését pénzért kínáló Berki Krisztiánt

Ábel Anita élő adásban búcsúzott Törőcsik Maritól
Ábel Anita és Holdampf Linda élő adásban búcsúzott Törőcsik Maritól
Vágólapra másolva!
Nem csak a kommentelőket osztotta meg, hogy Berkiék élőzték kislányuk születését, a Life TV műsorában Ábel Anita és Holdampf Linda is elmondták, hogy ők ezzel nem tudnak azonosulni.
Vágólapra másolva!

Berki a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában próbálta védeni magát és feleségét, miután a műsorvezetők elmondták véleményüket a szülés közvetítéséről. Ábel Anita azzal kezdte a beszélgetést, hogy ő ezzel a dologgal nem tud azonosulni, és nem is nézi jó szemmel. Feltette a kérdést,hogy van-e egyáltalán joga a szülőnek ahhoz, hogy egy ilyen pecséttel indítsa a gyermeke életét. Ő nem látta az élő adást, emiatt Berki kijelentette, hogy így nem tudja elfogadni a véleményét.

"Bármilyen szüléselőkészítésre elmehetsz, az nem olyan, mint ezek a videós tartalmak, ahol ténylegesen látod, mi történik két emberrel, akár az anyával, akár az apával" - magyarázta, és arról is beszélt, hogy tudták így megélni ezeket az órákat. "Már Mazsit is mondhatjuk tévésnek, hiszen rengeteg adáson túl van.

Az élő műsorral állítólag 50 milliós nagyságrendű pénzt kereshettek, erről is mondott pár szót: "Nem is foglalkoztam még a pénzzel. Nem annak van itt az ideje. Most annak van itt az ideje, hogy hazamegyek, otthon van a babaillat, együt vagyunk, és együtt összerakjuk a következő kis életszakaszunkat. Nem foglalkoztunk a pénzzel, mert ez nem erről szólt, hanem arról, hogy aki szeretne, betekintést nyerhet , és egészen a születés pillanatáig betekintést nyerhetett" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről