Palik László: Amit megtanultam, nem dobhatom a kukába

Palik László
Vágólapra másolva!
Nem ő vezeti a 2022-es Exatlont, a rádiózás és a YouTube felé fordult. 
Vágólapra másolva!

Az online világ és a rádiózás felé fordult Palik László, a Palikék Világa by Manna című műsorával a YouTube-ra gyárt videókat, miközben a Manna FM-en is hallhatók majd a beszélgetései. "Az online világ már nem a jövő, hanem nagyon súlyosan a jelen elsődleges médiaeszköze. Látom a gyerekeimet, hogy klasszikus médiatartalmat (amiben én felnőttem, és amiben a munkás éveimet töltöttem) nem fogyasztanak, csak és kizárólag online tartalmat.

A klasszikus értelemben vett lineáris televíziózás hatalmas változáson megy át. Ami biztos, hogy amit mi, televíziósok megtanultunk évtizedeken át, azt nem kell kidobni a kukába" - idézte a Bors a Hot magazinnak mondott Palik szavait.

Palik László tv2

"Televíziósként átmegyünk tartalomszolgáltatóba, pusztán a tartalom eljuttatásának módja változott meg. Dacára a koromnak, nem tudom azt mondani, hogy kérem szépen, én a televíziózást gyakoroltam, és praktizáltam benne egy életen át, mert akkor a fogyasztó azt mondja, hogy „Palik bácsi, bukta!" Meg kellett értenünk az idő hívó szavát, és azt gondolom, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ebbe tartalom-előállítóként belefoghattam" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről