Agyvérzést kapott az ismert magyar mulatós zenész

Sláger Tibó
Vágólapra másolva!
Sláger Tibó a gyors orvosi segítségnek köszönhetően károsodás nélkül vészelte át a betegséget, amibe akár le is bénulhatott volna.
Vágólapra másolva!

A zenész tizenegy évvel ezelőtt esett át első, majd négy évvel később második agyvérzésén. A Borsnak mesélt a történtekről. "Szlovákiában voltunk egy szombati napon fellépésen, a vasárnap pihenőnap lett volna, de erős fejfájás gyötört, ami hétfőig sem enyhült. A feleségemnek telefonon jeleztem a problémámat, ő mondta el utólag, hogy nem teljesen értette, mit beszélek, mert összefüggéstelenek voltak a szavaim" – kezdte a zenész.

Forrás: Sláger Tibó/Facebook

Később derült ki, hogy a beszédközpontom zavarodott meg, azért nem volt érthető a beszédem. Mindenki rácsodálkozott, hogy megúsztam károsodás nélkül, mert sokan lebénulnak. Az intenzív osztályon a lelkiismeretes orvosok és ápolók komolyan elláttak, így viszonylag hamar felépültem, nagyjából egy hét után hazaengedtek. A hitem is segített a gyógyulásomban, tudtam, hogy nem halhatok meg. Fel sem tudtam fogni, mi történik. Persze korábban már hallottam róla, hogy a leggyakrabban előforduló betegségek közé sorolják, és halállal is végződhet" – mondta el a Borsnak a dalszerző.

Ám másodjára már nem volt ekkora szerencséje Sláger Tibónak. Négy évvel későbbi agyvérzése nem múlt el teljesen nyom nélkül. Időnként emlékezet kiesései vannak, néha pedig izzad. Közel két hetet tartották bent a kórházban, de azóta teljesen egészséges.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről