Palik László: Egy picit megijedtem, amikor jöttek a számok

Palik László
Vágólapra másolva!
Három évad Exatlon után most a YouTube-ra készít műsort, erről mesélt december 6-án az Ébredj velünk!-ben, a Life TV-n.
Vágólapra másolva!

Három éven keresztül az Exatlon határozta meg a mindennapjait, most Wágner Tamással és másokkal a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorra koncentrál, és ennek egyik eleme, hogy sport közben beszélget a vendégekkel – mert, mint mondja, ő nem kérdez, hanem beszélget. „Futás közben más gondolatok jönnek, felszabadul valami... Elképesztőek a vendégek, az emberek futás közben" – mondta a reggeli műsorban.

Palik László tv2

„A verseny iszonyúan ambicionál, a televíziós piacon vagy az online téren egyaránt. A Youtube-ra percenként 500 óra anyagot töltenek fel, nagy intenzitás van, ez hatalmas verseny" – jegyezte meg. Amikor jöttek (az egyre jobb) nézettségi számok, bevallotta, hogy egy picit megijedt. Nagyon izgulósnak tartja magát, állítja, hogy nincs túl nagy önbizalma, nem tudja, hogy az embereket érdekli-e, amit csinál.

Forrás: YouTube

„Az online tér bekopogtatott az életünkbe, észrevettük, nem tudjuk megkerülni. Az online téren is tartalmat kell szolgáltatni: én egykor tévés voltam, ma pedig tartalmat szolgáltatok. Ez a jelen és a jövő ma már. Én és a kollégáim is tanuljuk ezt, teljesen más, mint a televízió, sokkal gyorsabb és sokkal lassabb. Amit feltöltünk, az ott marad. Lehet, hogy azonnal nézik és felrobban, de lehet, hogy fokozatosan kezdik nézni... ezt meg kell érteni" - magyarázta.

A pénzről nem beszélt: „Januárban 60 éves leszek. Bizonyos dolgokkal én már nem szeretnék foglalkozni. A Manna FM multibrand médiaplatformot szeretne létrehozni, így szövetkeztünk, így jött létre első elemként a Palikék világa by Manna" – mondta, hozzátéve, hogy van valami titok, amiről nem beszélhet, de nyilván lesz még dobása a Mannával.

A Schobert-gyerekekkel készült adásba 140 ezren néztek bele:

Arra a kérdésre, hiogy visszatér-e a tévébe, így válaszolt: „Én nem távolodtam el a mesterségemtől. Monokulturális térben nőttem fel, a televízióban egy csatorna volt, heti két adásszüneti nappal. A televíziózásnak nincs vége, csak átalakul a funkciója. A Forma-1-et, az azonos idejű sportműsort mindig a tévében nézzük, mert az abban a pillanatban zajlik."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!