A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Retteg a börtöntől, sajnáltatja magát az RTL Klub egykori sztárja

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Őszintén bevallotta Aurelio, sokáig azt hitte, megúszhatja, hogy lecsukják, de másodfokon két év három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság - derült ki a vasárnap este a LifeTV-n adásba kerülő Frizbi című műsor felvételén.
Vágólapra másolva!

Bevallása szerint eleinte szerepelni járt a tárgyalásokra, noha a vád igen súlyos volt: emberrablás. Akkor eszmélt fel először, amikor első fokon elítélték, hogy valóban börtön vár rá. Szeretne családot, de kilátástalannak látja a helyzetet, öngyilkosságra is gondolt már.

"Nem vettem eléggé komolyan a helyzetet. Azt éreztem, hogy olyan dolog miatt járok bíróságra, amit nem követtem el. Csoportos garázdaságnak indult az ügy, de emberrablással vádoltak a végére, holott a srác is elmondta, nem érezte magát elrabolva. Megértem, hogy példát akarnak velem statuálni, de hiszek a sorsban. 34 nap kellett volna, hogy lejárjon a próbaidőm" - mesélte a LifeTV-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén Hajdú Péternek Aurelio.

Forrás: Instagram, Aurelio

Korábban egy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték már a drogügyei miatt, ezt is le kell majd töltenie. "Át kellett gondolnom az eddigi életem. Hiába nyertem valóságshow-t, érthető, hogy a kereskedelmi tévé nem foglalkoztat majd valakit, akit emberrablásért ítéltek el. Nekem a szereplés, az önmegvalósítás volt a mindenem. (...) Sok mindenben változtam, önfejlesztő könyveket olvasok. Nem volt más választásom, meg kellett változnom. Nem vagyok már az az ösztönlény, aki egykoron voltam. Csak hátrányom származott abból, amikor kimondtam, amit gondoltam" - árulta el Aurelio.

Vannak rosszabb napjai, amikor magába zuhan, ráadásul teljesen kilátástalannak látja a jövőjét, annak ellenére is, hogy párkapcsolatban él. "Amióta apám meghalt, családot szeretnék, de nem tudok mit mondani a páromnak.

Nem magától a börtöntől félek, hanem a körülményektől" - tette hozzá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!