A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A Farm VIP-kieső Oláh Gergő egy almacsutkával üzent egy riválisának

Oláh Gergő a Farm VIP-ben
Oláh Gergő a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Nagyon szeretett volna nyerni, nem sikerült.
Vágólapra másolva!

Az énekes elsőként a producereknek köszönte meg, hogy hogy részese lehetett a műsornak! "És köszönöm a szerkesztőknek is, akik végig velünk voltak. Új emberek jöttek az életemben, akikért hálás vagyok. És ami a legfontosabb, a lelkiismeretem tiszta! Gyepes Gábor, remélem látod a szivecskét az almacsutkában!" - írta az Instagramon, és ezt a képet tette fel:

A kép valójában egy utalás: Gyepes többször szóvá tette, hogy Oláh Gergő nem pakolt el maga után, az ételmaradéka gyakran ott maradt az asztalon - így az almacsutkák is.

Követői szerint nem kell szégyenkeznie, remekül teljesített. "Végig példásan viselkedtél. Egész műsor alatt figyeltelek" - írta egy követője. "Nagyon kíváncsian néztelek a műsorban, és az egészet a szeretetet képviselve csináltad végig, hiteles keresztényként. Annyira jó volt sokszor látni a reakcióidat! Aki időt szánt a csapatban arra, hogy igazán megismerjen, az a végén pont azért gyászolta a kiesésed, mert egy minden sallangmentes szeretetbomba vagy!" - lelkendezett egy másik rajongója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!