Kiderült, mi okozta Rubint Réka édesanyjának halálát

Rubint Réka gyászol
Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt az Origo is megírta, Rubint Réka édesanyja egy családi látogatás után lett rosszul és esett össze a ház előtt. Hiába próbálták újraéleszteni, az asszony életét nem sikerült megmenteni. Egy szakorvos azt mondta, ha éppen nem velük van, hanem 400 kilométerrel messzebb, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mint kiderült, Rubint Réka édesanyját

tavaly év végén fertőzte meg a koronavírus,

ám hiába gyógyult meg, az általa okozott súlyos kétoldali tüdőgyulladás szövődményt hagyott maga után, a jegyzőkönyv szerint

tüdőembólia okozta a halálát

- írta a lap.

"Hiába szedte a vérhígítót, amit egyébként is évek óta használt, sajnos, elkerülhetetlen volt a tragédia. A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul" - mondta a lapnak Schobert Norbert.

Rubint Réka gyászol Forrás: TV2

Mindig szoros volt a kapcsolatunk, de az utóbbi hónapokban a megszokottnál is több időt töltöttünk együtt. Éppen a betegség miatt, nagyon megijedtünk akkor, hogy elveszítjük, ezért akartuk a közelünkben tudni, hogy vigyázzunk rá - tette hozzá Norbi, akinek

két nagyobbik gyermeke is ott volt, amikor a nagymamájuk rosszul lett.

Érthető, hogy nagyon nehezen dolgozzák fel az átélt traumát és a szeretett családtag elvesztését. Lara ma reggel is sírva ébredt. Nagyon erősek, de hiányzik nekik, ők Réka anyukájának a kezeiben nőttek fel, erős kötődés volt köztük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről