Magyar divattervező ruhájában jelentette be Mihalik Enikő, hogy gyereket vár

Mihalik Enikő
Vágólapra másolva!
Egy magyar divattervező ruhájában jelentette be Mihalik Enikő, hogy gyermeket vár.
Vágólapra másolva!

Egy magyar divattervező ruhájában jelentette be Mihalik Enikő, hogy gyermeket vár - szúrta ki a Bors. A magyar szupermodell korábban olyan divatmárkákkal dolgozott már együtt, mint például a Gucci és a Chanel,

erre az örömteli alkalomra azonban Áron Eszter egyik ruháját választotta.

A napokban közzétett fotón a cikk szerint

a magyar szupermodell az Aeron 2021-es Resort kollekciójának egyik darabját viseli,

melyet a balett-táncosok ruházata inspirált. A ruha szépen kiemelte a gyönyörű magyar modell gömbölyödő pocakját.

A cikkben felidézik, hogy Áron Eszter divattervező 2011-ben alapította meg a letisztult vonalvezetéséről ismert Aeront, amely nemzetközi szinten is elismert divatmárkává nőtte ki magát az elmúlt években.

Aeron: külföldön is sikeres magyar divatmárka

A magyar divatipar az elmúlt években jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. Egyre több feltörekvő tervező és márka próbál meg a hazai piac mellett külföldön is helytállni, néhányuk pedig már nagyon rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. Közéjük tartozik az AERON is, amely olyan jelentős piacokon mutatott jó eredményeket, mint Japán, Nagy-Britannia vagy Németország.

Áron Eszter divattervező 2011-ben alapította meg a letisztult vonalvezetéséről ismert AERON-t, amely nemzetközi szinten is elismert divatmárkává nőtte ki magát az elmúlt években. Tavaly év végén a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 2020-tól már a nemzetközi divatiparban jártas GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. szakmai stábjával, a Vanguards Group tagjaként folytathatta korábbi terveinek a megvalósítását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről