Schobert Norbi elárulta, mi okozhatta Rubint Réka édesanyjának halálát

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
A hétvégén Rubint Réka édesanyja váratlanul meghalt, a családja és a mentősök órákon át próbálták megmenteni az életét, de hiába.
Vágólapra másolva!

"Ennél kegyetlenebb halál nincs, hogy a lánya, az unokái végig kell ezt nézzék, hogy próbálnak segíteni, de nem sikerül, hogy sírnak, hogy Mama, ne halj meg!" – mondta a könnyeivel küszködve másnap a Blikknek Schobert Norbert, aki elárulta, az anyósa az ő, a lánya és a két gyermekük, Lara és Norbika karjaiban halt meg. A családtagok szinte még fel sem fogták, mi történt.

Forrás: Rubint Réka/Instagram

"Réka nagyon szerette az édesanyját, mindenben mellette volt, segítették, támogatták egymást bármikor, ha kellett. Az anyósom heti legalább háromszor itt volt nálunk családi ebéden, vacsorán.

de én itt vagyok mellettük" - mesélte.

"Ahogy anyósom összeesett, Norbika azonnal hívta a mentőket, ők mondták neki, mit kell tenni, próbálta ő is újraéleszteni, amíg ki nem érkeztek. Nagyon köszönöm, hogy ennyien próbáltak segíteni, a mentők, az orvosok, a rendőrök, a szomszédok. Sajnos nagy valószínűséggel egy hátsó fali infarktus volt" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről