Súlyos műtétre vár a koronavírusból meggyógyult Baranyi László

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Bár Baranyi László legyőzte a koronavírust, az egészsége már nem a régi. A Família Kft. színészét műteni kellene, de kora miatt nem mer vállalkozni a súlyos operációra.
Vágólapra másolva!

"Sajnos a járásomat nagyon megnehezíti a térdproblémám. Régóta szenvedek vele, sokáig próbálkoztam gyógyszerekkel, különböző módszerekkel, csak átmenetileg segített. Meg kellene operálni, de ebben a korban én már nem vállalok ilyen komplikált műtétet" - kezdte a Borsnak a színész, aki hamarosan a 94. születésnapját ünnepli.

A feleségem mindig a segítségemre van, mindenhova elkísér, ő a támaszom, belé szoktam kapaszkodni. Nem akarok bottal közlekedni, mert félek, hogy elhagyom magam" - tette hozzá.

MTI

Baranyi László az év elején kapta el a koronavírust, januárban hetekig kórházban feküdt. "Időváltozáskor nagyon szédülök. Egy speciális tornával indítom be minden nap a vérkeringésemet, utána jobban vagyok. A vérnyomásom is időnként ingadozik, de a kedélyem és az étvágyam kitűnő.

Régen szinte nem tudtak legyőzni szkanderben, de az izmaim eltűntek, nagyon elégedetlen vagyok a látvánnyal, ha tükörbe nézek" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről