Baukó Éva a bíróságon: Alekosznak pszichológusra van szüksége

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, a több tévéműsorban látott Nagy Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolja Baukó Évát, megvolt az első tárgyalásuk. 
Vágólapra másolva!

"Nem is tudom, mit képzel magáról. Amikor megérkezett, nem köszönt, a tárgyaláson pedig egyszer sem mert a szemembe nézni. Sőt, a nevemet sem mondta ki, mindig úgy hivatkozott rám, hogy „ez". Pedig a bíró fel is szólította, hogy nevezzen meg.

mégis gesztust akartam gyakorolni, hogy állapodjunk meg. Nem akarok évekig pereskedni, hogy kikészüljön az idegrendszerem vagy tönkremenjen az egészségem. Ő viszont hajthatatlan volt" - nyilatkozta a Blikknek Baukó Éva.

Baukó Éva Instagram

"Nem tudom, mit akar, engem már nem tud lejáratni. Sajnos, nem vagyok meglepve, hogy ide jutott a kapcsolatunk. Az utóbbi időben többször próbált megalázni, holott nekem köszönheti, hogy műsorokban szerepelt.

Szerintem neki pszichológusra lenne szüksége, mert másokra vetíti ki az önutálatát. Biztos vagyok a saját sikeremben, de bármi is lesz ennek a vége, mi már soha többet nem leszünk barátok, nem bocsátok meg neki" – tette hozzá.

Baukó szerint tiltott önkérnyuralmi jelképeket küldözgetett neki a férfi, a Borsnak erről Alekosz beszélt:„Én azt akarom, hogy Évát megbüntessék! Nem szeretném elárulni a bizonyítékaimat, de amiket ő önkényuralmi jelképeknek gondol, azok nem azok, hanem kereskedelmi forgalomban kapható könyvek és lemezek. Amikor náci indulóról beszél, akkor valójában a Horthy Miklós katonája vagyok című nótára gondol. Ha pedig a neki küldött, Hitlert ábrázoló képekről van szó, akkor szerintem más dolog privát üzenetben küldeni, mint kiposztolni azokat."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről