A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dalpremierekkel hangolódik a Talpra Magyar az Eb-re

New Level Empire
Vágólapra másolva!
Eb-lázban ég az ország, a hangulatot pedig csak fokozza a Petőfi Rádió, amelyben a labdarúgó Európa-bajnokság indulására hangolva egész héten egymást követik majd a dalpremierek. Az Eb hivatalos dala, Martin Garrix és Bono közös slágere is a közmédia rádiójában debütált. A premierek sorát folytatva, ezúttal a Talpra Magyarban a június 7-i héten elsőként lesz hallható – többek között – a New Level Empire, a Hősök és az Irie Maffia új száma is.
Vágólapra másolva!

A világjárvány miatt idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokság június 11-én startol és egy hónapig tartja majd lázban a focidrukkereket. Mindenki emlékszik a magyar labdarúgó-válogatott előző Eb-n nyújtott szereplésére, amely során a most generációja is belekóstolhatott a Puskás-korszak sikereinek hangulatába. Válogatottunk a két legutóbbi világbajnok, illetve a 2016-os Európa-bajnok ellen lép pályára a csoportkörben.

„A szurkolók biztatására most is szüksége lesz a magyar csapatnak, ehhez pedig elengedhetetlenek a hangulatfokozó, jól énekelhető dalok, amelyekből garantáltan nem lesz hiány. A legjobb, friss Eb-dalokat a Petőfi Rádió a június 7-i héten be is mutatja Talpra Magyar című műsorában egyfajta ráhangolódásként a kontinensviadalra. Ezek a zenék természetesen műsoron maradnak, az Európa-bajnokság egész ideje alatt! A focirajongóknak érdemes lesz tehát hallgatni minket, hiszen hangulatjelentésekkel és meglepetés játékkal is készülünk, amelyben jegyet nyerhetnek a hallgatók a Magyarország-Franciaország mérkőzésre" – mondta Béli Ádám, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

Hétfőn rögtön érkezik a New Level Empire, akik a magyar focidrukkerek nagy kedvencének számító Soho Party Az éjjel soha nem érhet véget című dalát dolgozták fel.

A dalpremierek sora kedden, június 8-án folytatódik, ekkor dani a kovács Katona Petrával közös Hajrá Magyarország 2020 című dala lesz hallható.

Forrás: New Level Empire/Instagram

Szerdán dupla premier következik: a Hősök vadonatúj Ígérem című dala után Valmar: Megjöttek a magyarok című Eb-re írt dalát ismerhetik meg elsőként a Petőfi Rádió hallgatói. A sort csütörtökön, június 10-én az Irie Maffia zárja, az együttes tagjai a stúdióban élőben adják elő Bajnok című szerzeményüket. Június 11-én, az Európa-bajnokság nyitónapján, a héten bemutatott újdonságokat játssza a Petőfi Rádió, így fokozva az Eb-lázban égő drukkerek hangulatát. A kontinensviadal ihlette magyar slágerek az egy hónapon át tartó rendezvény alatt többször is visszatérnek majd az éterbe, hiszen a magyar válogatott meccsnapjain kiemelt rotációban játssza a Petőfi Rádió ezeket a zenéket.

A Talpra Magyarban azonban ezzel még nem ér véget az Eb-őrület, hiszen a július 11-ig tartó bajnokság eseményeiről rendszeresen tudósítanak majd a műsorban, nem is akárhogy!

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt minden reggel bejelentkezik majd az M4 Sport ötfős kommentátori csapatának egy-egy tagja. A Hajdú B. István, Székely Dávid, Ujvári Máté, Varga Ákos és Varga Péter alkotta ötösfogat az adott naphoz és mérkőzésekhez köthető legizgalmasabb és legérdekesebb történetekkel, helyszíni beszámolókkal, exkluzív információkkal szolgál majd a Petőfi Rádió hallgatóinak Bakutól egészen Koppenhágáig az Eb 11 városából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!