A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megalázott nőket segít Bochkor Gábor eltitkolt barátnője

Demeter Alexandra
Vágólapra másolva!
A nehéz időszak után új feladatokra koncentrál, és másoknak próbál segíteni Demeter Alexandra, aki két és fél évig volt Bochkor Gábor eltitkolt barátnője.
Vágólapra másolva!

"Nehéz időszakon vagyok túl, igyekszem új kihívásokra fókuszálni, így elindítottam az Instagram-oldalamon valamit, ami már régóta piszkálta a fantáziámat. A lényege, hogy bárki kérdezhet egészséges életmód, helyes táplálkozás, táplálékkiegészítők és sport témakörben, amire hetente egyszer kérdezz-felelek formában válaszolok. Egészen elképesztő, mennyien kérnek tanácsot és mennyi visszajelzést kapok" - mesélte a Blikknek Demeter Alexandra.

Forrás: Demeter Alexandra/Instagram

A lapnak elárulta, hogy saját történetével kapcsolatban is sokan keresik. Mint korábban megírtuk, két és fél éven keresztül élt titkos viszonyban Bochkor Gáborral, ez az időszak pedig sok fájdalmat okozott neki. Alexandra végül a szakítás mellett döntött, és álmában sem gondolta volna, mennyien merítenek erőt a példájából, megrendülve olvassa a történeteket, amikkel megkeresik őt.

"Egyszer nyilatkoztam erről, hogy elébe menjek a rosszindulatú pletykáknak és kiálljak magamért.

Egyrészt nagyon megterhelő, mert én is újraélek dolgokat, másfelől kötelességemnek tartom, hogy segítsek" - mondta.

Ilyenkor a család a legnagyobb támasz, de pontosan tudom, hogy sokszor már a legközelebbi hozzátartozóinak is szégyelli bevallani az ember, milyen spirálba került bele. Sok esetben azt szoktam javasolni, hogy kérjék szakember segítségét" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!