Miután szakított Bochkor Gáborral, ostromolják a férfiak Demeter Alexandrát

Szexi fotókon Bochkor Gábor exe, Demeter Alexandra
Vágólapra másolva!
Amióta szakított Bochkor Gáborral, még inkább felkeltette a férfiak figyelmét Demeter Alexandra, akik Instagram-oldalán elárasztják üzenetekkel.
Vágólapra másolva!

"Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem. Ledöbbentem, mennyi nő rezonált erre az üzenetemre és osztották meg velem történetüket, milyen méltatlan helyzetben vannak a kapcsolatukban. Szerelmek jönnek-mennek az életben, de vannak olyan esetek, amikről beszélni kell" - mondta a Blikknek.

Forrás: Instagram

Korábban beszélt arról, komoly kapcsolatra vágyik, egy olyan férfi oldalán, akivel közösen tervezheti jövőjét. Két és fél évig volt titkolt kapcsolatban Bochkor Gáborral. "Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására" - árulta el korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről