Nagy Adri rettenetesen aggódik, nagyon félti a fiát

Nagy Adri
Vágólapra másolva!
A visszatérés helyett az újratervezésről szólt Nagy Adri élete a közelmúltban. A Dal 2021-ben a Hol voltál című dalával robbant be újra a köztudatba, ám koncertek helyett leginkább a dalszövegírás és a zenei tervek kötötték le az idejét hároméves kisfia, Benedek nevelése mellett. A NYÁR 21 legutóbbi adásában az énekesnő elárulta, ő is tipikus "paramami."
Vágólapra másolva!

Új lemez kiadására készül Nagy Adri, aki nemcsak énekesnőként, hanem dalszövegíróként is megmutatta a tehetségét az országnak. A nagy visszatérését a közmédia dalválasztójára, A Dal 2021-re időzítette, ám a járványhelyzet miatt nem sikerült a tervek szerint folytatnia a munkát. Jelenleg a zenésztársaival dolgozik gőzerővel új dalain, sőt, dalszövegeket is ír. Ha pedig épp pihenésre is jut ideje, akkor jellemzően a Balaton északi partján tartózkodik: az új szenvedélye a SUP, amivel az idei Balaton-átúszásra nevezni is fog.

Forrás: Nagy Adri/Instagram

„A kisfiam nélkül töltött első hosszabb idő akkor volt, amikor kipróbáltam a SUP-deszkát. Fantasztikus érzés volt szelni a hullámokat - csak én meg a víz" – emlékezett vissza Nagy Adri a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában, amelyben azt is hozzátette, hogy egyetlen gyermekét, a hároméves Benit egyelőre még igyekszik távoltartani a vizes kalandoktól.

„Túlságosan féltem őt. Mikor egyszer a férjem kivitte a SUP-pal a nyílt vízre, azonnal ráadtam a mentőmellényt és a karúszót, mert ő még nem tud olyan jól úszni. Rettenetesen aggódtam, nehogy valami baja essen. Közben imádja a vizet, voltunk már hajókázni, azt is élvezte. Sőt, énekelni is nagyon szeret. Süsüt sokat énekeltem neki korábban, de már szeretne eljönni egy olyan koncertre, ahol a saját dalaimat hallhatja tőlem a színpadon" – tette hozzá az énekesnő. A további részletek a NYÁR 21 idézett adásában megtekinthetők.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről