Till Attila: Nem vagyok egy mintaapa, sem mintaférj

Till Attila Sztárban sztár 2018
Vágólapra másolva!
A családi munkamegosztásban hisz Till Attila. A TV2 műsorvezetője férfiként is kiveszi a részét a ház körüli teendőkből, éppúgy, mint a gyereknevelésből.
Vágólapra másolva!

"Gyerekkoromban azt láttam, hogy ugyan megvoltak ezek a klasszikus női-férfi szerepek, de édesapámnak sem esett nehezére, mondjuk, főzni, és mindenkinek kellett például takarítania. A saját szobámat nekem kellett rendben tartanom" - kezdte a Metropolnak Tilla.

Forrás: TV2

Arról is mesélt, hogy hisz a példamutatásban, hiszen a gyerekek azt veszik majd természetesnek, amit otthon láttak. Tilla kompromiszszumkész annak érdekében, hogy működjön a háztartás. "Nem vagyok egy mintaapa, sem mintaférj, de nem értek egyet azzal, hogy a férfi hordja a nadrágot! A feleségem utál mosogatni, és a vasalás is problémás kérdés. Ezeket a feladatokat szívesen átveszem, nem csinálok ebből egókérdést... A mosáshoz viszont nem értek. Azért mégis a feleségem az, aki mindenre odafigyel. Szerintem ez is egy komoly munka. Az anyukák sokszor több feladatot vállalnak" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről