Kétszer felbontott jegyesség, hűtlen vőlegény - ezért szakítottak esküvő előtt magyar sztárok

montázs, címlap, lola, király linda, lil g, nagy kata
Lola, Király Linda, Lil G, Nagy Kata
Vágólapra másolva!
Mikor nagy a szerelem, és elhangzik a nagy kérdés, a sztárok többsége örömmel kürtöli tele a világot azzal, hogy eljegyezték. Vannak azonban olyanok, akik ennek ellenére nem jutnak el az egykor annyira várt esküvőig, és hiába mondtak igent, a házasságkötés előtt meggondolták magukat. Király Lindát 2002-ben jegyezték el, de végül nem lett feleség, Lil G, Lola, Nagy Kata és Kárpáti Rebeka is fújt már le lakodalmat, Dér Heni ujjára pedig kétszer is felkerült a jegygyűrű ugyanattól a férfitól.
Vágólapra másolva!

Lil G

A napokban derült ki, hog Laskai Lili, azaz Lil G, elhagyta Kocsis Gergőt, aki néhány hónapja kérte meg a kezét. A fiatal rapperlány, akit 335 ezren követnek az Instagramon, akkor meg is mutatta követőinek az eljegyzési gyűrűt, de úgy tűnik, az esküvőről már lemondott azóta.

Forrás: Lil G/Instagram

A rajongók egyelőre csak találgatni tudtak, hogy miért döntött így a pár, mert egyelőre nem beszéltek a szakításról, de sokaknak feltűnt, hogy Lil G és Gergő már nem követik egymást az Instagramon, és közös tartalmak sincsenek. Így sokan csak arra tudnak következtetni, hogy a pár külön úton folytatja, és nem házadosnak össze.

Kárpáti Rebeka

Az eljegyzés után, az esküvő előtt ért véget másodjára is Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel kapcsolata még 2019-ben. A korábbi szakítás után békülés következett, de a jegyesség felbontása véglegesnek bizonyult, a színésznőnek pedig nem sokkal utána lett egy új kapcsolata.

Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

"Igen, vége van! Ne haragudjatok, de most nem szeretnék ennél többet mondani" - kommentálta a szakítást akkoriban.

Nagy Kata

Sokáig úgy volt, hogy a Jóban Rosszban csinos színésznője idén megy férjhez, de nemrég kiderült, hogy hét év után szakítottak a vőlegényével, így idén biztosan nem lesz esküvő.

Forrás: Nagy Katalin

"Nem szeretnék kisregényt írni arról, hogy mennyire pocsék volt ez az év, mert ahogy senki mást, engem sem kímélt. Fontos embereket veszítettem el és majdnem hét év és eljegyzés után egyedül kezdem meg a 2021-et bízva abban, hogy mindennek oka van és hogy a megfelelő döntést hoztuk meg" - közölte akkor szűkszavúan, majd a Tényeknek pár héttel később részletesen is mesélt.

Nem volt megcsalás, nem volt harmadik fél vagy ilyesmi. Egyszerűen csak akkor találkoztunk, amikor én huszonhárom éves voltam, eltelt hét év, és ami huszonhárom évesen még oké, az harmincévesen nem biztos, hogy oké. Másfelé mentünk" - árulta el.

Király Linda

Az énekesnőt a bartája még 2012-ben jegyezte el, nagyon sokáig voltak jegyesek, de nem jutottak el a házasságig.

Forrás: Instagram

"Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást.

de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig túl fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét" - árulta el a szakítás után.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről