Magyar sztárok, akik plasztikai műtétnek köszönhetik formás melleiket

Tolvai Reni, Nyári Dia, Tóth Gabi, Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni most árulta el, hogy bár korábban kifejezetten ellenezte a mellnagyobbítást, hat éve úgy döntött, hogy plasztikai sebészhez fordul, és mégis vállalta a műtétet. Nyári Dia és Tóth Gabi is arról beszéltek, hogy testük átalakulása után úgy érezték, szükségük van orvosi segítségre, hogy újra jól érezzék magukat a bőrükben, de nem igaziak Mádai Vivien és Zimány Linda idomai sem.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni

Az énekesnő korábban nyilatkozott arról, hogy távol áll tőle a plasztikai sebészet, és nem csináltatná meg a melleit, de a napokban elárulta, hogy közben meggondolta magát, és hat éve volt ilyen beavatkozása.

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások" - mesélte.

Nyári Dia

A színésznő néhány hónapja mindenkit meglepett, mikor egy bejegyzésben tudatta, hogy plasztikai műtétje volt. Korábban soha nem gondolta volna, hogy vállal egy ilyen műtétet, de a terhesség, a szülés a szoptatás után annyira megváltozott a teste, hogy úgy érezte, segítségre van szüksége, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

Forrás: Instagram, Nyári Dia

Sok minden történt velem és a testemmel az elmúlt években, kihordott egy gyermeket, aztán táplálta, majd megszabadult nem kevés zsírtól. Egész jól bírta a strapát, a legtöbb helyen, valahol viszont nagyon nem. Nem feltétlenül voltam biztos abban, hogy erről beszélnem kellene, de egyre többször kapok kérdést erre vonatkozólag, vagy "kedves" hozzászólást "ugggye neeeeem" megcsináltattad a melled? Úgy gondoltam akkor most válaszolok. IGEN! Féltem tőle? Igen. A műtéttől vagy hogy elítélnek majd? Mindkettőtől... Talán az ítélkezéstől még jobban. Visszakaptam a nőiességem? Maximálisan" - árulta el.

Tóth Gabi

Az énekesnő 2012-ben vállalta a mellnagyobbító műtétet, miután sokat fogyott, és úgy érezte, teljesen eltűntek a mellei.

Forrás: Tóth Gabi / Instagram

Sokan arra használják, hogy eltorzítsák magukat, én viszont csak azért vágtam bele, hogy érezzem, hogy nő vagyok, mert sajnos a fogyással eltűntek azok a kis szúnyogcsípéseim is" - nyilatkozta akkor.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!