Berki Krisztián Kulcsár Edináról: Ekkor kerültünk közelebb egymáshoz

Krisztian Berki #aberki, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián elmondása szerint ő és Kulcsár Edina évekkel ezelőtt egy barcelonai eseményen került közelebb egymáshoz.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián 2017-ben lett jóban Kulcsár Edinával, most a hot!-nak mesélt a kapcsolatukról. "Abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként.

Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere csak azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez" - mesélte Berki.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

Ez a 2017-es esemény az, amiről számos pletyka kering, mivel Berki Krisztián akkori párja, Hódi Pamela azokban a napokban jelentette be, hogy külön utakon folytatják, és a lap szerint akkoriban Csuti is különköltözött Edinától. Természetesen még sem házasságkötés, sem pedig gyermek nem volt a képben a most éppen válófélben lévő párnál – ahogy mondani szokás, "szakításban voltak" –, így minden megengedett lehetett a felek számára. Állítólag ekkor hangolódott egymásra annyira Krisztián és Edina, hogy gyengéd szálak is fűzték őket egymáshoz. "A múltam okkal nincs benne a jövőmben" - reagált erre Berki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről