A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Öt év pereskedés után kibékült Hódi Pamela és Berki Krisztián

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Öt év pereskedés után úgy tűnik, Berki Krisztián és Hódi Pamela békét kötött. Az indulatok közös kislányuk láthatása miatt szabadult el közöttük, de most újra beszélnek.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela és Berki Krisztián hat év együttlét után 2017-ben szakított egymással, azóta meglehetősen viharosan alakult a kapcsolatuk. Éveken átívelő pereskedést követően a napokban jogerős ítélet született Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Az új per tárgya az volt, marad-e a közös szülői felügyelet, vagy kizárólagosan az édesapa vagy az édesanya kaphatja meg azt.

A bíróság a napokban kimondta, Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint arról is döntött, a kislány másfél hetet az édesanyjánál, fél hetet pedig az édesapjánál tölt.

Ezzel talán végérvényesen tűzszünetet kötöttek a szülők.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Örülök, hogy lezárult egy fejezet, mindenki számára vállalható az ítélet. A láthatás – ahogy eddig –, ezután is zökkenőmentes lesz. Ma már Nati is el tudja mondani, mikor hol szeretne tartózkodni. Úgy gondolom, a mostani jó viszony annak a fejlődésnek a része, amint keresztül mentem az elmúlt néhány hónapban, és végre sikerült a volt feleségemmel rendezni a kapcsolatunkat. Jó érzés, hogy már nem kell bíróságra járnunk" - jelentette ki Berki. Azt pedig, hogy végre tudták rendezni a kapcsolatukat, Pamela is megerősítette a Borsnak.

Nincsenek feszültségek, de azért ehhez kell az én megalkuvásom is. Örülök, hogy tudunk egymással kommunikálni, ami egy óriási lépés nálunk. Bízom benne, hogy ez így is fog maradni, ettől függetlenül ragaszkodom azokhoz a szabályokhoz, amit jogerősen kimondott a bíróság. Továbbra is együttműködő leszek, de a jogi kérdéseket az ügyévedre bízom" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!