A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szögeczki Ági társkereső oldalon is próbálkozott, nem akármilyen fotóval

Szögeczki Ági
Vágólapra másolva!
Szögeczki Ági, a TV2-n látott Farm VIP szereplője két éve egyedül neveli a kisfiát, Patrikot. Most az ismerkedési nehézségeiről mesélt.
Vágólapra másolva!

A volt realityszereplő a munkájában sikeresnek érzi magát: számos tévés felkérést kap még mindig, emellett egy nagy cégnél dolgozik marketingesként, de a magánéletben már nem ilyen szerencsés. Egy olasz férfi kedvéért még Rómába is kiköltözött, de idővel hazajött az anyuka és a kisfia.

Szögeczki Ági Forrás: Instagram/ szogeczkiagi

Két éve egyedülálló anyaként látja el a fia körül a teendőket, és bár semmiben sem szenved hiányt, azért egy társra mégis vágyik, ahogyan nyilatkozott erről már 2020-ban is: ,,Vágyom egy párkapcsolatra, de nem mindenáron, mert így is boldog vagyok. Lehet, hogy az én sorsomban az van, hogy egyedül nevelem fel a gyerekemet, de azért titkon remélem, hogy ez nem így lesz."

Őszintén mesélt újra arról, hogy már egy randi megszervezése is milyen fokú szervezést igényel egy kisgyermekes, nem Budapest belvárosában élő anyukának és arról is, hogy társkereső oldalakon való ismerkedéssel mi az igazi gondja: ,,Ugyan társkeresőn is voltam fent, bár olyan profilképpel, amin nem vagyok felismerhető... de hiába, túl bizalmatlan vagyok, hogy ténylegesen kiadjam magam."

Anya és fia mindenesetre nagyon jól mutat együtt, legközelebbi fotón talán már kiegészül a vagány duó Szögeczki Ági szerelmével.

(A teljes cikk itt olvasható)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!