Tóth Gabi tavasszal már koncertre vinné a kislányát

20 éves a Terror Háza Múzeum, ingyenes ünnepi koncert, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
"Élvezek a lányommal minden egyes napot.  Amiket eddig lopott percekben csináltam, most már vele teszem. Az én kis minibarinőmmel. Már alig várom, hogy vigyem koncertemre. Remélem, tavasszal arra is sor kerülhet!" - írta Tóth Gabi.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő hosszan írt kislányáról a család.hu-n vezetett blogján. "Arra jöttem rá, hogy ha lazulok, Hannim is jobb fej, és amikor jó fej, akkor nagyon. Olyan igazi vagány kiscsaj. Tényleg azon kapom magam, hogy a babámból egyszer csak kisgyerek lett. Most, hogy Gábor alig van itthon, mert forgat, sokat vagyunk kettesben, és csajos programokat csinálunk. Már van egy csomó közös hobbink. Csacsogunk, vásárolgatunk, jókat nevetünk.

Fésülgeti a hajamat, adogatja a sminkeket, kiválasztja magának (is) a ruhát, amit hordani akar. Van kedvenc színe, a lila és mondja is, hogy ljija. Imádom, hogy egy csomószor azon kuncogunk, hogy nem értem a szót, amit mond, és elmondatom vele egymás után jó sokszor. A tesómmal a múltkor majdnem bepisiltünk a nevetéstől, mert úgy mondott valamit, hogy nem értettük.  Máig nem tudjuk, mit jelentett, azt sikerült kisilabizálni, hogy vélhetően egy mesében látott karakter neve volt" - írta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Visszatérve a szavakra, gondoltam, egy párat megosztok veletek. A nyunyókáját (tudjátok, amit én kumkum pápának hívtam) ő „hessinek" hívja. A labda az dámdám, a Sanyi kutya Nyanya és amikor a Krauszom focit néz, mindig mondja, hogy gój, gój. Én meg állandóan mondom is neki, hogy Marika mondjad ezt, Marika, mondjad azt, Marika számoljál. Pedig becs' szó, azt is megfogadtam, hogy nem fogom produkáltatni, de muszáj, mert megzabálom, ahogy mondja" - folytatta.

"Az csak most tudatosult bennem, hogy folyamatosan két nevet használok rá előttetek is. Ez azért van, mert valóban mindkét nevét használjuk. Ő már tudja, hogy amikor Marikát mondok, akkor minden oké.

Ezt akkor használom, amikor más szülő a gyerek teljes nevét, vezetéknévvel együtt. Illetve, azt is szoktam, de akkor az már a nagy gáz van kategória. Tehát, amikor egyben mondom, hogy „idefigyelj, Krauszhannarózamária", akkor jobb menekülni! Nem csak neki, az utcában is mindenkinek. Na jó, ilyen még nem volt... de még lehet" - tréfálkozott.

Összefoglalva eláulta, hogy a lányával minden egyes napot tud élvezni.  Amiket eddig lopott perceiben csinált, most már vele teszi. "Az én kis minibarinőmmel. Már alig várom, hogy vigyem koncertemre. Remélem, tavasszal arra is sor kerülhet!" - fejezte be. Itt olvashatja el a teljes posztot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről