Ijesztő szellemek miatt adta el a házát a Jóbarátok sztárja - videó

Courteney Cox ma már idősebb, mint Richard volt a Jóbarátokban - Aki nézi/nézte a Jóbarátokat, biztosan emlékszik Richardra, Monica sokkal idősebb, bajszos barátjára. A Richardot alakító Tom Selleck 51 éves volt a forgatás során, Courteney pedig mára már idősebb a karakternél. Az 1964-ben született színésznő ma 56 éves. Telik az a rohadt idő...
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox sokáig nem hitt a szellemekben, aztán mégis miattuk adta el a házát. Borzongató sztorit mesélt Jimmy Kimmelnek.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul Courteney Cox új horrorsorozata, a Shining Vale, amelyben a karaktere egy új házba költözve rejtélyes és ijesztő jelenségeket tapasztal:

A színésznőnek állítólag már a való életben is volt hasonló élménye, de persze lehet, hogy csak a sorozat reklámozásához talált ki valamit, amit elmesélhetett Jimmy Kimmel show-jában.

A történet szerint a Los Angeles-i Laurel Canyonban azért adta el a házát, mert szellemek járták. Az ingatlant Carole Kingtől vette, aki maga közölte vele, hogy kísértet van a helyen, később egy szeánszot is tartottak ott együtt – miközben Cox barátai is érezték néha valaminek a jelenlétét, amikor ott aludtak: volt, aki szerint reggel egy nő ült az ágya szélén.

Cox nem hitt a szellemekben, egy csomagküldő cég futára azonban nagyon ráijesztett egy alkalommal. A férfi egyből az ajtónyitás után megkérdezte a színésznőt, hogy tudta-e, hogy kísértetjárta helyen lakik, mire ő visszakérdezett, hogy miért gondolja ezt. "Mert valaki áll maga mögött" – válaszolta a futár, amitől Cox egyből eldöntötte, hogy eladja a házat. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről