A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Három év szünet után feltámad az egyik legkegyetlenebb sorozat

Toby Kebbell and Jodie Whittaker in Fekete tükör - Black mirror
Vágólapra másolva!
A Black Mirror ötödik évadja 2019-ben volt látható, azóta nem jöttek újabb részek - de már készül a folytatás a Variety szerint. 
Vágólapra másolva!

2019 júniusában láthatták utoljára a nézők a Black Mirror újabb részeit, azóta a sorozat kedvelői nem kaptak újabb évadot. Az ötödik sem volt túl hosszú, mindössze három epizódból állt, olyan szereplőkkel készült, mint Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace és Miley Cyrus. A Veriety szerint már zajlik a casting, idén már forganak, és több rész lesz, mint legutóbb, azaz legalább négy.

Toby Kebbell és Jodie Whittaker a Fekete tükörben

A Variety forrása arról is beszélt, hogy az új epizódok még inkább filmszerűek lesznek. Mindet külön filmként kezelik, nagy költségvetéssel forognak - ez persze eddig is így volt, általában 60 percnél hosszabb volt egy rész és nem sajnálta a pénzt a gyártó.

A Black Mirror minden része külön sztori, más karakterekkel, szinte önálló filmek. Közös bennük, hogy mind a közeljövőben játszódik és egy lehetséges fejlődési irányt mutat - sajnos a legtöbb eléggé riasztó és borongós.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!