A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A meztelenül talált RTL-sztár nem egyezett bele a nemi erőszakot bizonyító vizsgálatba

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Béres Anett közeli barátja beszélt arról, hogy az egykori RTL-sztár és párja se veled se nélküled kapcsolatban éltek, de amint a férfi megtudta, hogy mi történt vele, egyből a segítségére sietett és azóta is rendszeresen látogatja a pécsi kórházban.
Vágólapra másolva!

A legfrissebb hírek szerint a lány 12-es és 14-es csigolyáját érte sérülés, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de mostanra már eszméleténél van, sőt már össze is kapott párjával a történtek miatt.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Attila szeretett volna egy olyan vizsgálatot végeztetni, amiből kiderül, történt-e nemi erőszak, de Anett ebbe nem egyezett bele – mesélte a közeli barát a Bors szerint. Attila szerint párja csak meg akart tisztulni a szeánszon, fel akarta dolgozni a múltat, valamint megérteni a jelen történéseit.

Véleménye szerint ezért az esetért senki mást nem lehet hibáztatni, csakis párját, Anettet.

A közeli barát is értetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis szerinte Anettnek mindene megvan: szép lakás, terepjáró és egy szerető férfi. Az egyetlen dolog, ami hiányzott az életéből, az a család és a gyerekek.

A szeánszon egyébként még Futacs Gitta szépségkirálynő is részt vett volna, de ő ismeretlen okokból visszamondta az eseményt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!