A második terhességéről beszélt Palácsik Lilla

Palácsik Lilla
Vágólapra másolva!
Palácsik Lilla részletesen mesélt a második terhességéről, és arról, hogyan érzi magát az elsőhöz képest. Elmesélte, mikorra van kiírva, mennyit hízott, hogyan táplálkozik, és arra is kitért, hogy szeretnének-e majd esetleg harmadik gyermeket.
Vágólapra másolva!

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás márciusban jelentették be, hogy hamarosan érkezik a második gyermekük, aki az Ábel nevet kapja majd. A fiatal házaspár nagyon várja, hogy a kezükben tarthassák a kisbabájukat, aki az orvosok szerint augusztus 20-án érkezik.

"A szüléssel kapcsolatban arra vágyok nagyon, hogy olyan gyorsan történjen, mint Noah-nál. Nála körülbelül reggel 7 órakor kezdődött el, és 11 órakor született meg, egy ilyen 4 óra volt az egész vajúdás. Most szeretném Ábelnél is, hogy 4 óránál ne legyen több. A másik dolog, amire nagyon vágyok, hogy Noah szeretettel fogadja Ábelt és egy szoros testvéri kötelék alakuljon ki közöttük" - mesélte egy kérdezz-felelek kapcsán a hivatalos Youtube-csatornájukon. A súlyával és a táplálkozásával kapcsolatban is megosztott néhány információt akövetőivel.

Az első trimeszterben, ha három óránként nem ettem, olyan rosszul voltam, hogy émelyegtem" - számolt be a második terhességéről a kismama, majd hozzátette: ez a terhessége nehezebb egy fokkal, mint az első volt.

"Ott van Noah, róla is gondoskodni kell, pont most lépett a hiszti korszakba, úgyhogy ezt is kezelnem kell.

az nagyon jól szokott esni" - említette meg Lilla, aztán elárulta, hogy Ábelnél már hamarabb érezte a rúgásokat. A harmadik gyerek is szóba került, amivel kapcsolatban őszintén válaszolt

"Fiús anyukának érzem magam, nem is tudtam volna kislányt elképzelni magunknak, de ki tudja? Talán majd a harmadik" - jelentette ki, de leszögezte: nem az elkövetkezendő 6-8 évben akar harmadik kisbabát.