A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNNagy Bernadett
11:30BirkózásReetika Reetika-Bernadett Nagy
HUNMuszukajev Iszmail
12:20BirkózásIszmail Muszukajev-Ernazar Akmataliev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Anyagi helyzetéről vallott a TV2 sztárja

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Sydney van den Bosch azt találta ki, hogy beiratkozik egy hajós tanfolyamra: már felkeresett egy oktatót, akinek a segítségével mielőbb el tudja sajátítani, hogyan is kell közlekedni a vízen. Néhányan azonnal kérdőre is vonták, hogy rengeteg pénzt elkölt erre az új hobbira, a modell pedig hosszan reagált.
Vágólapra másolva!

"Azért egy hajós tanfolyam nem túl olcsó és a nyelvtanár se" - írta az egyik követő, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra, de a TV2 sztárja szerint többen is érdeklődtek nála az anyagi helyzetével kapcsolatban.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Hajós tanfolyam: Pont annyiba kerül, mint egy dizájner cipő. Tehát el lehet dönteni, hogy veszel egy sokadik presztízs motyót vagy pedig egy életre szóló élményt. Nyelvtanulás: ha minden nap iszol egy italt egy menő helyen, de lehet az egy kávé is, esetleg dohányzol, vagy hódolsz valami furcsa hobbynak, ezekből mind-mind ki is jön a nyelvtanár ára. Konzekvencia: szinte minden nap otthon kávézom, nem járok koktélozni, nem dohányzom, így belefér" - reagált a modell a 24 óráig elérhető instagramos sztorijában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!