Kiderült, ki a legkoszosabb a sztárvilágban

Taylor Swift  77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony film industry bestof topix Horizontal FASHION
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Taylor Swift attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az énekesnőről, Taylor Swiftről nemrég kiderült, hogy magánrepülőgépe olyan súlyosan szennyezi a környezetet, hogy a legkevésbé "zöldebb" hírességek listáján egészen az első helyig jutott. 
Vágólapra másolva!

Taylor Swift magángépe bocsájtja ki a legtöbb szén-dioxidot a sztárvilágban, ráadásul pontos adatok vannak ennek alátámasztására. Swift gépe 2022-ben eddig 170 utat tett meg, melyek során 8300 tonna szén-dioxidot ontott ki magából a repülőgép.

Taylor Swift Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Bár ezeken az utazásokon nem mindig maga az énekesnő vett részt, sokszor kölcsönadja gépét a barátainak is. A 32 éves sztár már szembesült azzal, hogy ő lett a legkörnyezetszennyezőbbnek titulálva, és azóta bújkál a paparazzik elől - írja a Page Six. Nemrég egy olyan fotó készült róla, ahol jól látható, hogy pont az ominózus magángépéről száll le éppen és az arcát takarja egy ernyővel, ám a felelősséget azóta sem vállalta nyilvánosan a környezetszennyezésért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!