A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Zimány Linda orvosi utasításra csak óvatosan próbálhat a Dancing with the Starsra

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Soha nem volt még ennyire eseménydús a Dancing with the Stars felkészülési időszaka. A versenyzők bejelentése óta több csere is történt, és úgy néz ki, Zimány Linda sincs a legjobb formában.
Vágólapra másolva!

"Az egyik próba után a bordámnál lévő izmokat fájlaltam, ami – mint kiderült – nem ritka, hiszen egyáltalán nem vagyok hozzászokva az emelésekhez, az ilyen jellegű terheléshez" - magyarázta a modell, akinek épp a sérülés után volt lehetősége pár napot pihennie egy korábban már tervezett külföldi úton. Ám hiába a leállás, a próbák még mindig nem mennek teljes gőzzel.

Dini vigyáz rám és nagyon figyelmes a próbákon, ettől függetlenül ugyanúgy teljes lelkesedéssel, odaadással készülünk. Jó páros vagyunk, gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, már alig várom, hogy táncparkettre lépjünk az élő showban. Persze addig még rengeteg gyakorlás és tanulás vár rám, de minden percét élvezem – árulta el a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!