Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Megdöbbentő dolgot mondott Michael Jackson haláláról a volt felesége

Michael Jackson ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities facial_expression male performing single Vertical MUSIC CONCERT SINGING US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael J
US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael Jackson, the self-appointed ?King of Pop?, died unexpectedly from a cardiac arrest on 25 June 2009, aged only 50. Photo: Kai-Uwe Waerner (Photo by KAI-UWE WAERNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Michael Jackson 1996-ban feleségül vette egyik orvosi asszisztensét, Debbie Rowe-t, a nő most részben magát okolja Jackson haláláért. 
Vágólapra másolva!

Debbie Rowe úgy érzi, ha annak idején jobban próbált volna segíteni a pop királyának, hogy hagyjon fel a függőségeivel és ne szedjen annyi pirulát, akkor még lehet ma is élne Jackson - írja a The Sun. A hivatalos orvosi jelentés szerint a sztár 2009-es halálát szívleállás okozta, de annyi nyugtató volt Jackson szervezetében halálakor, ami állítólag egy rinocérosz elkábításához is elég lett volna.

Michael Jackson és Debbie Rowe Forrás: The Sun

Rowe akkor ismerkedett meg Jacksonnal, mikor az énekes arckezelésekre járt a bőre fehérítése miatt, és ő volt az egyik ápolója - de csak 15 évvel később házasodtak össze. A nő fekete ruhát viselt az esküvőjükön, de sosem derült ki miért. Elmondása szerint nem volt jó anya, Jackson sokkal jobb apa volt. Most egy dokumentumfilmben beszélt mindezekről, és ma már nagyon bánja, hogy nem segített idejében Jacksonnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről