Titokzatos körülmények között halt meg az ismert színésznő

The American Theatre Wing's Annual Gala Annual Gala Wing American Theatre NurPhoto September 15 2014 arrivals arriving Vertical RED CARPET CELEBRITY SQUARE FORMAT
Marva Hicks Taha attends The American Theatre Wing's Annual Gala honoring Dame Angela Lansbury on September 15, 2014 at The Plaza Hotel in New York City. photo by Robin Platzer/Twin Images/Photoshot (Photo by Robin Platzer / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Marva Hicks amerikai színésznő és énekesnő, a halála körülményeiről azonban egyelőre semmit nem lehet tudni.
Vágólapra másolva!

Meghalt Marva Hicks: ennyi derült ki a családja által kiadott közleményből, a szövegben ugyanis sem a halál oka, sem a színésznő életkora nem szerepel – az IMDb szerint például 47, a Wikipedia szerint 66 éves volt.

Marva Hicks 2014-ben Forrás: NurPhoto via AFP/Robin Platzer/Photoshot/NurPhoto/Robin Platzer

Hickset összesen 24 filmben és sorozatban láthattuk 1987 és 2019 között, olyan szériákban tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben, mint az L.A. Law, a Megőrülök érted, az Ikercsajok, a Star Trek: Voyager, a Kártyavár, a Daredevil vagy a Feketelista.

Közben énekesnőként és színpadi színésznőként is aktív volt: bemutatkozó lemezét 1991-ben adta ki, illetve több darabban játszott a Broadwayn is, Az oroszlánkirály ottani verziójában például Rafikit alakította.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről