A rendezőknek alig kell a nemrég még ünnepelt magyar sorozatsztár

Gazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be feleségéé helyett
Vágólapra másolva!
Gyökeresen megváltozott Gazdag Tibor élete, mióta – másfél éve – befejeződtek a Jóban Rosszban forgatásai. Az egykor Pongrácz dokit alakító színész még mindig játszik a fővárosban – a Vidám Színpadon és a József Attila Színházban –, de emellett civil munkája is van, másképp nem tudna megélni.
Vágólapra másolva!

– Harminc éve alapítottuk a céget a tesrtvéreimmel, de csak a sorozat vége óta van időm dolgozni benne. Nincs annyi színházi megkeresésem, hogy csak abból éljek, de nem is baj, mert nagyon élvezem a másik munkámat is. Sokat profitálok belőle. Másnak is ajánlom, hogy merje magát új dolgokban kipróbálni – mondta a Blikknek Gazdag Tibor, akinek szerencsére jól megfér a két foglalkozása egymás mellett.

Gazdag Tibor Forrás: TV2/Pénzt vagy éveket!

Mivel családi cégben dolgozik, nem gond, ha néhány hétre kiesik a munkából, amikor éppen próbafolyamatok zajlanak. A családjával azonban így kénytelen kétlaki életet folytatni.

– Be kell látnom, hogy a Jóban Rosszban óta nem kapkodnak értem a rendezők, a sorozat megpecsételte a sorsomat, ezt bánom, de ezzel már akkor tisztában voltam, amikor jelentkeztem Pongrácz doki szerepére. Így is elvállaltam, mert nem nagyon volt más lehetőségem. Magyarországon azonban egy napi – és ilyen hosszú időn át tartó– széria fő arcának lenni egy temető. Ettől függetlenül imádtam csinálni, hiányzik a közeg, de utólag nem bánom, hogy így alakult. Sokkal szabadabb most az életem, új dolgokban próbálhatom ki magam, én osztom be a munkámat, és a családomra is sokkal több időm jut.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről