A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Élve eltemette volt felesége új barátját a világhírű rapper

A világ mindenkori legdrágább esküvői, Kim Kardashian és Kanye West
Kanye West and Kim Kardashian attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California.
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban sok csúnya szakításról hallhattunk már, és itt nem csak a sajtón keresztüli üzengetésre, a nyilvánosság előtt zajló vitákra kell gondolni. Akadtak olyanok is, akik durva bosszút álltak az exükön vagy annak új szerelmén: megalázó videoklipet készítettek, netán felgyújtották a házukat vagy épp egymillió dollárt költöttek a másik hitelkártyájáról. Íme, pár durvább eset.
Vágólapra másolva!

Kanye West élve eltemette Kim Kardashian új szerelmét

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Kanye West meglehetősen beteg klipet készített Eazy című számához. A márciusban megjelent videóban a rapper gyurmafigurákkal játszotta el, hogy elrabolja, majd élve eltemeti válófélben lévő felesége, Kim Kardashian új szerelmét, Pete Davidsont – ráadásul, ha netán valakinek kétsége támadt volna, hogy róla van szó, név szerint megemlítette a szövegben is. "Mindenki boldogat élt, amíg meg nem halt, kivéve, tudjuk, kit" – állt még a klip végén, benne áthúzva a Skete, a gúnynév, amit West aggatott Davidsonra.

Justin Timberlake is videoklippel állt bosszút Britney Spearsen

Britney Spears és Justin Timberlake Forrás: Lucy Nicholson / AFP

A kilencvenes és kétezres évek fordulóján igazi álompárnak számított Britney Spears és Justin Timberlake, a szakításuk után azonban el is mérgesedett köztük a viszony. Timberlake gyakorlatilag egy Britney-hasonmással forgatta le a Cry Me a River című dalához készült klipet, amelyben a nő meg is csalta őt. Britney az elmondása szerint le is állíthatta volna a videót a megjelenése előtt, de nem gondolta, hogy az exe ennyire rossz színben fogja feltüntetni.

Egymillió dollár eltűnt Daniel Craig hitelkártyájáról

Satsuki Mitchell és Daniel Craig Forrás: AFP/Don Emmert

Daniel Craig már 2011 óta Rachel Weisz férje, előtte azonban hét évig együtt volt Satsuki Mitchell producerrel. A kapcsolatuk egyértelműen Weisz miatt ért véget az Álmok otthona forgatása közben, Mitchell ezért bosszút állt: hirtelen haragjában állítólag egymillió dollárt elköltött Craig hitelkártyájáról.

Felgyújtotta a házukat az énekesnő egy veszekedés után

Lisa Lopes középen, a TLC tagjaként Forrás: AFP/Henny Ray Abrams

A 2002-ben meghalt Lisa Lopes (Left Eye néven) a TLC énekesnőjeként volt ismert a kilencvenes években, 1994-ben pedig azzal került a címlapokra, hogy felgyújtotta a szerelmével, Andre Risonnal közös házukat. Elmondása szerint baleset történt: egy veszekedés után „csak" a férfi cipőjét akarta felgyújtani, amit direkt a fürdőkádnál tett meg – a tűz azonban így is továbbterjedt, Lopes pedig öt év próbaidőt kapott.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztorikkal folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!