A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Így érzik magukat a váratlan kiesés után az Ázsia Expressz játékosai

Balogh Szimi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a TV2 kalandrealityjének második hetén Gáspár Győző és Bea, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, valamint Gelencsér Tímea és Balogh Szimi mérték össze tudásukat. A hajsza nagyon megviselte mind a három párost, és sokan meglepődtek azon, hogy Gelencsér Tímea és barátnője távoztak a műsorból. Balogh Szimi hosszan írt az élményeikről, és elárulta, hogy ezúttal nem csak csodás élményeket gyűjtöttek az útjuk során.
Vágólapra másolva!

"Ennyi volt a móka mára, zárul Miki mókatára -Timivel imádjuk ezt mondani minden egyes közös utazásunk végén.

Hálás vagyok az új tapasztalásokért és tanításokért amiket megszerezhettem Jordániában Timivel együtt" - írta Balogh Szimi, aki az élményekről az Origónak is hosszan mesélt korábban.

Forrás: Balogh Szimi/Instagram

"Egyik fontos célunk az volt, hogy leromboljuk azt a sztereotípiát, hogy két fiatal lány nem tud annyira kemény és belevaló lenni, mint mások, nehéz és kompromittáló helyzetekben. Ehhez képest mi minden egyes nap kiléptünk a komfortzónánkból, és a lehetetlent nem ismerve teljesítettük a feladatokat mindig az elsők között! Sok erőt és önbizalmat adott nekem ez az utazás, amit hasznosítani is fogok a jövőben az életem minden egyes területén!" - árulta el Gelencsér Timi barátnője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!