Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, nagy változások történtek Mohamed Fatima életében. Közel száz kiló feleslegtől szabadult meg és bejelentette, hogy hamarosan újra összeáll a Fekete vonat együttes, mellyel korábban népszerű lett. Most magánéletéről is őszintén mesélt és megrázó dolgokat vallott be a gyerekkoráról.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima neve is sejteti, hogy édesapja nem magyar származású volt. Az énekesnő elmesélte, hogy vérszerinti apja egy egyiptomi férfi, akit nem igazán ismert. Szülei házassága hamar véget ért, majd anyja rövidesen a válás után megismerkedett egy másik férfival, akivel hosszú évekig éltek együtt. Mohamed elárulta, hogy a mostohája agresszív férfi volt, aki először őt, majd anyját is bántalmazta.

amiben 19 évig élt anyukám. Először engem vert a mostohám, aztán őt is. Hol elköltöztünk, hol visszavitt minket. Akkoriban nem nagyon esett szó a családon belüli erőszakról, nem volt, aki megvédjen minket" – vallotta be az énekesnő.

„Aki ilyen körülmények között él, az elveszíti a józan ítélőképességét, és nem tudja, hogy bántalmazott. Akkor váltam ételfüggővé, azzal vigasztaltam magam" – mesélte a Blikknek Mohamed Fatima, aki szerint ezért kötött ki ő maga is bántalmazó kapcsolatban, melyet három évig tűrt. Azóta már boldog házasságban él és csak rossz emlékként tekint a múltra.

és öngyógyításba kezdtem. Arra kértem Istent, kapjak egy normális embert. 2019-ben ismertem meg Gábort, azóta összeházasodtunk, megkötöttük hármunk szövetségét: mi ketten és a Jóisten. A férjem kedves, csendes, jóravaló ember, és végtelenül udvarias. Kinyitja előttem az ajtót, megcsókolja a kezem" – zárta gondolatait Mohamed Fatima.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről