A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A pénz miatt sajnáltatja magát Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben nagy volt a csend Berki Mazsi körül, főleg miután kiesett a Dancing with the Stars című műsorból. Most megszólalt és anyagi helyzetéről panaszkodott, annak ellenére, hogy nyílt titok, hogy gazdag új barátja támogatja őt és kislányát.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsi hatalmas luxust engedhet meg magának gazdag új barátjának köszönhetően, aki Berki Krisztián jó barátja volt korábban. Az özvegy méregdrága luxusterepjárót kapott a férfitól és többen is látták, ahogy drága ruhákat vásárol magának. Most mégis az anyagi helyezetéről panaszkodott és arról beszélt, hogy mindent egyedül kell csinálnia.

egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni" – idézi a Blikk Berki Mazsit.

Berki Mazsi azt is elárulta, hogy még mindig a régi, Berki Krisztiánnal közös albérletükben laknak a kislányával, Emmával.

„Nem olyan régóta laktunk itt együtt, csupán egy éve. Annyit dolgoztunk, jöttünk-mentünk, nem töltöttünk sok időt a lakásban. Sok emlékem van, de nem kötődnek ehhez a lakáshoz. Hálás vagyok, hogy itt tudtunk maradni a Római-parton, mert számomra fontos a víz közelsége. Nem tudom megmondani, miért nincs rossz érzésem, ugyanakkor nehéz lenne elköltözni egy kisgyerekkel" – magyarázta a kérdésre, hogy milyen Berki Krisztián emlékeivel együtt élni a közös lakásban.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!