Berki Krisztián édesapja: nekem senkim sem maradt

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halálával kapcsolatban mindenki Berki Mazsiról és Berki Krisztián édesanyjának a gyászáról beszél, de Berki Krisztián apjának gyászáról ritkán esik szó. Berki Ferenc kerüli a nyilvánosságot és teljesen civil szakmája van, buszsofőr. Most azonban ő is megszólalt fia haláláról. 
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián édesapja őszintén beszélt arról, hogy próbálja meg feldolgozni fia elvesztését. Halottak napján ő is kiment a fia sírjához és megemlékezett róla.

Nem lehet erre mit mondani; az emberek nagyon csúnyán tudnak viselkedni. Van, hogy megkérdezik, mit érzek. Az egész életem tönkrement, azt érzem. Volt egy fiam, az egyetlen fiam, akit eltemettem" – mondta. Egykori feleségével már 30 éve elváltak, a gyász mégis újra összehozta őket, és egymást támogatva próbálják feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Eddig a fiunk tartott össze, most a gyász. És persze, a két unokánk! Velük tartjuk a kapcsolatot, ez mindennél fontosabb számunkra. Ők hoznak némi vigaszt az életünkbe, más örömöm nekem úgy sincs. Én magamban gyászolok. Van, hogy meghallgatok egy zeneszámot, aztán egy fél napot sírok" - mondta gyászáról Berki Ferenc.

Sokan nem tudják, hogyan ülök be az autóba, és vezetek, hogy közben milyen érzések kavarognak bennem. Nem hagyom el magam, csinálom a dolgom, de közben legbelül mérhetetlenül üres vagyok, a fiam halálával a lelkemből meghalt egy darab. Nekem senkim sem maradt" - mondta a férfi szomorúan a Hotnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről