Boszorkánysággal találta meg új szerelmét az exatlonos Szabó Franciska

Szabó Franciska
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban kivételesen nem egy újabb, szexi képpel rukkolt elő az Instagramon Szabó Franciska, hanem megmutatta a barátját, akivel bejegyzése szerint nagyon boldog. Most elmesélte, hogyan szerezte meg magának a kiszemelt férfit.
Vágólapra másolva!

"Az utolsó komoly kapcsolatom évekkel ezelőtt véget ért, azóta csak rövid, pár hetes viszonyaim voltak. Mindig azért szakítottam, mert nem voltak őszinték, megcsaltak, becsaptak, összetörték a lelkem a férfiak. Bezárkóztam és már azt gondoltam, hogy inkább egyedül leszek, nem akartam újra sérülni.

Hát jobb későn, mint soha, most érkezett meg Dominik személyében" - mondta a Borsnak.

Forrás: Szabó Franciska/Instagram

Az amerikai testépítőt az ismerősei nézték ki, szerintük tökéletesen összeillenek. De se Franci, se Dominik nem akart erről hallani eleinte. "Persze azért titokban csak nézegettük egymás instáját, aztán beszélgetni kezdtünk. Szinte az első mondattól annyira egymásra hangolódtunk, hogy már a találkozás előtt erős kötelék alakult ki közöttünk. (...) Már most arról beszélünk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket és jöhet a családalapítás is lassan" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!