Lesz még egy tévészereplése a napokban meghalt Aaron Carternek

102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango - Arrivals GettyImageRank1 CONCERT People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA STADIUM California One Person MUSIC ARRIVAL Photography Carson - California Aaron Carter Arts Culture and Entertainment
CARSON, CA - MAY 13: Aaron Carter arrives at the 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango at StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Aaron Carter a halála előtt egy vígjátéksorozaton dolgozott, amelyet nélküle is folytatnának.
Vágólapra másolva!

A 34 évesen, váratlanul meghalt Aaron Cartert legalább egy tévésorozatban láthatjuk még, legalábbis ha valamelyik csatorna megveszi a projektet – árulta el a reménybeli széria alkotója, Brian Farmer a TMZ-nek.

Aaron Carter Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Carter a halála előtt a Group című pilotban szerepelt, amelyben egy csoportterápia résztvevőjét, gyakorlatilag önmaga fiktív verzióját játszotta Olive Chiacchia, Samm Levine, Anne Judson-Yager és Mike Starr mellett.

Farmer azt mondta, Carter jogi csapatától már meg is kapta az engedélyt arra, hogy a már elkészült pilottal az énekes halála után is házaljanak, csak az esetleges folytatásban helyettesítik majd másik színésszel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről