A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Öt év után szakított barátjával a drogszeánsz után összetört csontokkal talált VV Anett

Vágólapra másolva!
Béres Anett az édesanyjánál lakik, és elárulta, hogy már nincs együtt a barátjával.
Vágólapra másolva!

"Magamtól nem költöztem volna haza, de rájöttem, szeretek itthon lenni. Anyukám és Giovanni, a kiskutyánk törődnek velem. A kutyus a sérült lábamat puszilgatja, mindig odafekszik, elhatározta, hogy meggyógyít" - mondta Anett, akinek a napokban vették ki a csavarokat a jobb lábából, ezért most újra mankóra szorul néhány hétig.

A balesetem megtanított arra, hogy semmire sem szabad rágörcsölni. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Amikor ott feküdtem tehetetlenül, eleinte imádkoztam, majd kétségbeesetten kiabáltam, a végén feladtam és akkor jött a segítség.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Húszéves korom óta vágyom arra, hogy családom legyen, de mindig olyan férfiakat vonzottam be, akikkel nem volt közös jövőnk.

Többször szakítottunk, de mindig folytattuk. Éveim mentek el, semmi értelme nem volt. Tudtam, hogy nem haladunk, mégsem tudtam elengedni időben, mert nagyon ragaszkodó típus vagyok. Azt hittem, a szertartás segít megoldani a lelki problémáimat. Most kaptam egy nagy jelet, hogy változtatni kell. A történtek hatására azonnal sikerült lezárnom ezt a kapcsolatot, amellyel még az együttélésig se jutottunk. Nagy szerelem volt, még egy csuklótetkót is készítettem a nevével, amit most szintén fájdalmasan próbálok eltávolítani" - árulta el a hot!-nak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!