Megszólalt Tóth Andi: nagyon elfáradt, és nem tudja, hogyan tovább

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Sorra érik a csapások Tóth Andit, aki a napokban még dühösen reagált az őt ért vádakra egy videóüzenetben, most pedig egy hosszú bejegyzésben vallott arról, hogy mennyire elfáradt.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi körül egyre rejtélyesebbek a dolgok, hetek óta vele foglalkozik a sajtó. Már jó ideje folyik a találgatás, hogy vajon ő volt-e az az énekesnő, akit drogos állapotban kórházba kellett szállítani, de ő nem mondta még egyértelműen, hogy nem ő volt, csak célozgat erre. Azóta egy féllépését is lemondta, legújabb dala azt sejtette, hogy szakított Marics Petivel, és egy barátnője kutyáját is gyászolja, akit nagyon kedvelt. Úgy érzi, nem bír tovább csendben maradni, és nem ért egyet azzal a mondattal, hogy egy közszereplőnek mindent tűrni kell.

De ezek a sorok most nem a kommentelőkhöz szólnak, vagy akár a követőimhez, akik az elmúlt két hét történései után is erőt küldve állnak mellettem rezdületlenül. Nem. Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam. Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak. Annak, akinek szüksége van rá.

Ezt is megértem, senkinek nem könnyű" - írta legújabb bejegyzésében az énekesnő.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Két napja eltávozott a számomra nővéremnek tekinthető Fejes Ada szeretett kutyusa. Roni mindannyiunkhoz közel állt. Úgy alakult, hogy korábban befejezhettem a sorozat forgatását, így ma Petivel és Istivel elmentünk Adáért és elvittük haza, Miskolcra, elbúcsúzni ettől a csodálatos lélektől, akitől annyi szeretetet kaptunk" - folytatta, majd arra is kitért, hogy megviselik a történtek.

"Könnyekkel teli szemeinkben és az elmúlt hetek alatti általatok ránk nehezedő terhekkel a vállunkon álltunk ott tehetetlenül, és csak az volt a kérdésünk, hogy miért? Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzokat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magán szférát eltiporva. Tudom, nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal. Ez után a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de főleg a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek.

Köszönöm" - zárta a gondolatait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről