A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Újabb részletek Csobot Adél kapcsolati válságáról

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Csobot Adél és Hegyes Bertalan második tánca
Vágólapra másolva!
Miközben Csobot Adél remekel a Dancing with the Starsban, és a most szombaton lezáruló évad egyik nagy esélyese, sokatat érdekel, milyen most a kapcsolta élettársával, Istenes Bencével. 
Vágólapra másolva!

„Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak. De ha igazi a kötődés és egy a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba" – vallotta be az énekesnő a műsorban.

Csobot Adél és Hegyes Bertalan a parketten Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A kétgyermekes fiatal anyuka egyébként napról-napra ragyogóbb és sikeresebb a táncparketten, ami felpezsdítette az otthoni állóvizet is – írja a Hot! magazin. A lap megkérdezett egy párkapcsolati szakértőt a témában. Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint, ha mindenki feladná az első akadály után, nem lennének házasságok. Egy dologra azonban mindkét félnek figyelnie kell.

„Az egyik félnek mindig ébernek kell lennie, és ha azt érzi, hogy távolodnak egymástól, hangsúlyt kell fektetni a közös programokra. A sok munka vagy a gyerekek sem lehet kifogás! Hisz a gyerek nem tudja jobb irányba terelni a kapcsolatot, ez nem az ő feladata" – magyarázta a szakember.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!