Centiken múlt Csocsesz szerelmének az élete

Csocsesz (Kiss Attila) zenész és barátnője, otthonukban., Image: 737772903, Fotó: Olajos Piroska
Angi és Csocsesz
Vágólapra másolva!
Csak a gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia Csocsesz párjával, Angival, amikor egy kisbusszal ütközött és véget nem érő forgás után az árokban kötött ki.
Vágólapra másolva!

A nő autójával hazafelé tartott kedveséhez, amikor a semmiből belecsapódott egy kisbusz a kocsijába. és mint később megtudta, isteni szerencse volt, hogy túlélte az ütközést.

- Minden olyan gyorsan történt. Az ütközés következtében az autóm legalább ötször megpördült maga körül, én pedig jobbra-balra hánykolódtam és rázkódtam. Csak azt éreztem, hogy pörgök és pörgök, közben átsuhant az agyamon: ha megáll a kocsi, kapok egy akkora ütést, hogy itt a vége. Érdekes módon nem féltem, teljesen beletörődtem, hogy ha meghalok, akkor ennyi volt. Végül az árokban kötöttem ki – idézte fel Angi a Borsnak adott exkluzív interjújában a felkavaró eseményeket.

Angi és Csocsesz Forrás: Csocsesz Facebook-oldala/Olajos Piroska

- A szemem fölött nagyon beütöttem a fejemet, a fájdalom kisugárzott az egész koponyámba. A bal combomon óriási zúzódás keletkezett, ami minden színben pompázik, illetve a jobb lábfejem sérült még, beakadhatott a pedálba. Nagyon megijedtem, hogy ugye nem lett baja a bal lábszáramnak. 2 éve volt egy túrabalesetem, amikor szilánkosra tört. Akkor 19 csavarral és 2 titánlemezzel hozták helyre és csak pár hónapja vették ki. Szerencsére nem sérült meg, az egy újabb komoly műtétet jelentett volna.

- A kocsim jobb hátsó ajtajába csapódott bele a másik autó, az ütközés következtében betört az ablaka. Azt mondták, ha egy méterrel előrébb kap el, olyan nagy lett volna az ütközés ereje, hogy akkor már nem beszélgetnénk...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről