Hajdú Péter menyasszonya pánikolva vitte orvoshoz kisfiukat

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter
Vágólapra másolva!
Láng Eszter, Hajdú Péter menyasszonya exkluzív interjút adott élete legszebb, ugyanakkor legidegörlőbb időszakáról a Borsnak. Eszter egy pillanatra sem néz félre, és így is megtörténik a baj.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter és Láng Eszter kapcsolata munkakapcsolatból vált szerelemmé, és rövid időn belül az összeköltözés, sőt a lánykérés is megtörtént. Gyerekük is született, az immáron 9 hónapos Dominikról mesélt édesanyja.

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

„Klasszikus értelembe vett "paramamik" táborát erősítem, de hát nem csoda: Domi ön és közveszélyes időszakában van, fénysebességgel száguldozik a lakásban, és szempillantás alatt tud veszélyes helyzetbe kerülni. A múltkor is, éppen csak egy pillanatra néztem félre, máris majdnem megtörtént a baj. Egy hajszálon múlt, hogy magára húzza a vasalót! De olyan is megesett, hogy fel akart kapaszkodni az egyik polcra, és majdnem a fejére estek a nehéz dobozok” – mesélte az anyuka.

„Egyszer teljesen bepánikolva vittem orvoshoz Domit, mert lepottyant kanapéról, és vigasztalhatatlanul sírt! Az idegeim ehhez gyengék” – nevette el magát Eszter, aki elmondta, hogy nagyon büszke párjára, Hajdú Péterre, akire a gyereknevelésben is teljes mértékben számíthat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről