A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagyon aggódik nagymamája a Sztárban Sztár leszek! győzteséért

Kökény Dani
Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! fiatal győztese, Kökény Dani sosem titkolta, hogy nehéz sorsú családból származik és nagyszülei nevelték fel, mivel szülei elhagyták őt. A 17 éves fiú bevallotta, hogy édesapját sosem ismerte, anyja pedig lemondott róla nem sokkal a születése után, ez mai napig fájó pont a fiúnak. Mamája bár nagyon örül unokája győzelmének, mégis nagyon aggódik azért, mi lesz vele ezek után.
Vágólapra másolva!

Kökény Dani nagymamája is megszólalt unokája győzelme után és elmondta, hogy nagyon boldog és büszke a fiúra, mégis vegyes érzelmek kavarognak benne. Bár bízik a szigorú nevelésében és eddig nem volt gond a fiatal énekessel, most tart tőle, hogy esetleg rossz közegbe kerülhet.

A színpadon gyerekpezsgővel koccintott, és a műsor utáni buliban egy pohár pezsgőt ihatott Dani, miután megnyerte a versenyt. Ennyi belefért, megérdemelte!" – mondta a Borsnak Kökény nagymamája, aki jól tudja, hogy nem tarthatja örökre burokban a fiút, de amíg tud, gondoskodni fog róla.

Persze a mai tizenhét évesek más életet élnek – sokat buliznak, gyakran kimaradnak éjszaka, csajoznak, isznak –, de mi másfajta értékrendre tanítottuk" – mondta a nagymama, aki anyja helyett anyjaként szerette és nevelete a fiút, akire végtelenül büszke, hogy eljutott idáig.

Kökény Dani már a Sztárban sztár leszek! válogatója során belopta magát a közönség szívébe Forrás: Tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!