A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újra műteni kell a Sztárban sztár leszek! énekesét

Szaszák Zsolt
Vágólapra másolva!
A Szegedi Nemzeti Színház művésze, Szaszák Zsolt október 26-án szenvedett autóbalesetet. Egy operációja már volt, most újabb műtét vár rá. 
Vágólapra másolva!

"Az emberek 90 százaléka pont a kicsinyítés miatt fekszik kés alá, én pedig szeretném újra a régi összképet látni a tükörben. Szerencsére ez a probléma megoldható" – mesélte.

Szaszák Zsolt https://www.instagram.com/zsoltszaszak

"Szeretném letudni, és mindent magam mögött hagyni, ami a balesetre emlékeztet. Pszichésen sikerült túllépnem a történteken, nincsenek álmatlan éjszakáim, de ez a változás zavar. Én csak vissza akarom kapni az életemet!" – közölte a színész, akit súlyos anyagi kár is ért, mert hetekre kiesett a munkából, és az autója is totálkárosra tört.

"Szerencsére volt Casco biztosításom, és a biztosító nagyon gyorsan intézkedett, rendezték felém a káromat, ami picit csillapította a veszteségemet. Azt viszont, hogy több hónapra kiestem a munkából, és kereset nélkül maradtam, nem pótolja semmi."

"A rendőrség még nem zárta le az ügyet, így egyelőre nem tudok továbblépni. Áldom az eszem, hogy néhány éve kötöttem élet- és baleset biztosítást is, igaz, arra azonban nem gondoltam, hogy csaknem az életemet veszítettem el" – idézte szavait a Ripost.

Ma este a Tények Pluszban hosszabban mesél a helyzetéről:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!