Alig lehet ráismerni, merész stílusra váltott a Duna TV műsorvezetője

Bényi Ildikó
Bényi Ildikó
Vágólapra másolva!
A Duna műsorvezetője egy fotózás kedvéért változtatott megjelenésén, új külsejével a 60-as évek szépségideálját testesíti meg. A korszakban tett időutazásával a Csináljuk a fesztivált! szombati adására hangolódott a tévés.
Vágólapra másolva!

A 60-as évek nemcsak sajátságos zenei stílusáról vált híressé, hiszen vele párhuzamosan a divat- és a szépségipar is átalakult. Az 50-es évek finom és nőies sminkjeivel ellentétben a 60-as évek sminkje a színekről és a hatásvadászatról szólt: beköszöntött a valószerűtlenül magasra feltupírozott hajkoronák, a drámai szemsatírozás és a hosszú, csapkodó szempillák világa.

Bényi Ildikó, az Önök kérték állandó házi asszonya egy fotózás kedvéért a 60-as évek stílusában állt modellt.

A műsorvezető a legtöbbször elegáns, visszafogott sminket választ magának, így szembetűnő az átváltozása. Matt alapozást, finom pirosítót, erőteljes, „őzikés" szemsminket kapott, tekintetét a világos szemhéjpúder és az élesre kiemelt szemöldök tette vonzóbbá. A korszak másik jellegzetessége a természetes színű ajkak voltak, mivel akkoriban a szemhangsúlyos arcfestés dominált.

Forrás: MTVA /Zih Zsolt

A tévés sminkje tökéletes összhangban van a Csináljuk a fesztivált! második adásával, amelyben a 60-as évek retrója játszotta a főszerepet. Most szombaton többek között Csonka András, Miller Zoltán, Polyák Lilla és Sári Évi is előadnak egy-egy slágert a 60-as évek hazai repertoárjából.

Az előadók teljes listája elérhető a Duna Instagram-oldalán, ahol további műsoros tartalmak is várják a show rajongóit. A műsorban elhangzó dalokat a Dankó Rádió is játssza, az adások után a korszaknak megfelelő játékfilmmel folytathatják az időutazást a Duna nézői. A Csináljuk a fesztivált! aktuális adását nemcsak a Dunán, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol elérhetők a korábbi produkciók is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről