Fásy Ádám a szívinfarktusáról beszélt

Fásy Ádám
Vágólapra másolva!
Május 7-én lesz egy éve, hogy szívinfarktust kapott Fásy Ádám. Megérintette a halál szele, éppen ezért igyekszik tartalmasan és boldogan élni az életét.
Vágólapra másolva!

Fásy Ádám a napokban ünnepelte a 70. születésnapját, foglalkoztatja a gondolat, milyen gyorsan elszalad az élet. Tavalyi infarktusa után pedig mindent újragondolt, és a változás mellett döntött: életmódot váltott.

Akkor nem lehetett tudni, hogy teljesen felépülök-e belőle. Szerencsére a gyors beavatkozásnak és családomnak, a rengeteg szeretetnek köszönhetően sikerült meggyógyulnom" - kezdte a Borsnak.

Forrás: Life Tv

"Nekem is megfordult a fejemben, hogy ma még igen, de lehet holnap, már nem vagyok többé. Ebből a gondolatból kifolyólag nagyon fontos, hogy tartalmas életet éljek, lehetőleg idegességmentesen, szeretetben, boldogságban. Erre törekszem, mert szeretem az életet! Ebben a feleségem, Marika van a legnagyobb segítségemre, hogy a fáradt gondolatokat elhessegesse a fejem fölül. Az akkori ijedtség ellenére ma már teljesen rendben vagyok, jól érzem magam" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről